Tiny House kopenTiny House kopen
  1. Home
  2. Over ons

Over ons

Op tinyhousekopen.nl staan de mooiste tiny houses uit Europa. Of je opzoek bent naar een tiny house om te kopen, te huren of een product voor je tiny house, we verzamelen het hier allemaal.

Tinyhousekopen.nl is een online platform waar de beste en mooiste tiny houses verzameld worden om te kopen of huren. Wij geloven in het minimaliseren van onze ecologische voetafdruk en het leven in het hier en nu. Daarom bieden wij mensen een overzicht van kleinere en duurzamere huizen om in te wonen die beter aansluiten bij hun behoeften en levensstijl.

Ons team bestaat uit enthousiaste professionals met een passie voor duurzaamheid en het creëren van een beter leven voor onszelf en de toekomstige generaties. Wij werken nauw samen met fabrikanten en verkopers van tiny houses om onze klanten de best mogelijke overzicht en informatie te bieden.

Onze missie is om mensen te helpen bij het realiseren van hun droom om te wonen in een tiny house, door middel van het aanbieden van een gemakkelijk te gebruiken platform met een ruime selectie aan kwalitatief hoogwaardige tiny houses. Wij hopen dat we kunnen bijdragen aan een grotere acceptatie van het tiny house levensstijl en een duurzamere toekomst voor ons allemaal.

Dank u voor het bezoeken van onze website. Als u vragen of opmerkingen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor typefouten en prijswijzigingen. Aan de teksten op onze site kunnen geen rechten worden ontleend.

© 2023Tiny House kopen