Tiny House kopenTiny House kopen
  1. Home
  2. Tiny Houses
  3. Nutchel

Nutchel

Slapen in een tiny house in de Ardennen of Elsaz met houtkachel.

Nutchel is een unieke ervaring die je nergens anders in Europa kan vinden. Opgericht in 2018, hebben we ons tot doel gesteld om mensen gelukkig te maken door hen de mogelijkheid te bieden waardevolle herinneringen te creëren, die nooit meer vergeten zullen worden.

Wij geloven dat een balans tussen het moderne leven en wat rust en ontspanning essentieel is voor ons welzijn. We moeten de omgeving van tijd tot tijd veranderen, loskoppelen van de dagelijkse routine en vrije tijd nemen om ons op onszelf en onze familie of vrienden te concentreren. We moeten elk moment en elk klein ding om ons heen waarderen, teruggaan naar de basis en ontdekken wat echt belangrijk is om gelukkig te zijn.

Gelegen in weelderige en groene regio's met veel erfgoed en plaatsen om te ontdekken, passen onze prachtige kleine huisjes perfect in de natuur die hen omringt. Een verblijf bij Nutchel geeft u het ultieme hygge-gevoel: creëer licht met olielampen en kaarsen, zet een houtkachel aan om warm te worden en lees dat ene boek dat u altijd al had willen lezen terwijl u naast het grote raam van uw cabin zit. Gewoon ontspannen en genieten van de rust om u heen.

Laat uw reactie achter

© 2023Tiny House kopen